Jalo Train & Treat Noutorengas värit Jalo Train & Treat Noutorengas aurinko Jalo Train & Treat Noutorengas vadelma Jalo Train & Treat Noutorengas mansikka Jalo Train & Treat Noutorengas meri Jalo Train & Treat Noutorengas lime

Jalo Train & Treat Noutorengas

Tuotenumero: 450682

Jalo Train & Treat Noutorengas on korkealaatuinen aktivointilelu koirille koulutukseen sekä monipuoliseen harrastamiseen. Noutorengas on valmistettu myrkyttömästä ja monipuolisesta EVA- materiaalista (etyylivinyyliasetaatti), jonka edut ovat lähes loputtomat. Materiaali kestää painetta, vetoa ja riuhtomista. Sopii myös vesileikkeihin ja - harrastuksiin, sillä Noutorengas kelluu.  Noutorengas on muotoiltu reunoilta pyöreäksi niin, että koiran on helppo nostaa se maasta. Nystyräinen pinta hieroo koiran ikeniä.  Sopii keveytensä ansiosta kaikenkokoisille koirille. Noutorenkaan pirteät värit ehkäisevät hukkumista aluskasvillisuuteen, veteen tai kentälle. Nimensä mukaisesti onnellisen koiran salaisuun on Train and Treat- kouluta ja palkitse!

Ei puruleluksi! Lelun kestävyys riippuu koiran leikkimistavasta. Vahdi koirasi leikkejä. Poista rikkoontunut lelu heti käytöstä.